Velikonoční nádivka

1. října 2012 v 18:50 | princeznaLada |  Uzené maso

Velikonoční nádivka

Ingredience
600g vařeného umletého uzeného
6 rohlíků
6 vajec(ŽLOUTKY DO TĚSTÍČKA A BÍLKY VYŠLEHAT DO SNĚHU)
mléko na namočení rohlíků,pažitka,sůl, pepř, muškátový květ.


Postup
rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce.Přidáme umleté uzené maso,žloutky, sůl,pepř, mušk.květ,pokrájenou pažitku.

vyšleháme z bílků sníh a lehce vmícháme do směsi.Vymažeme pekáč či formu a směs přendáme.Pečeme na 180 stupňů do zlatova.

DOBRÉ I STUDENÉ.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama