Námořnické kotlety

1. října 2012 v 17:27 | Honzan1 |  Vepřové maso

Námořnické kotlety


Ingredience
600 g vepřových kotlet bez kostí
2 cibule
8 stroužků česneku
3 sterilované okurky
1 menší plechovka sterilovaných žampionů
50 ml olivového oleje
5 lžic rajského protlaku
1 šlehačka - lze nahradit kysanou smetanou
jíška Knorr
worchesterová omáčka
pepř


Postup
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený česnek i okurky a zalijeme dle potřeby vodou. Dusíme 10 až 15 minut do změknutí.
Pak přidáme rajský protlak, sterilované žampiony a několik kapek worchesterové omáčky, zahustíme jíškou Knorr, mírně povaříme. Přilijeme šlehačku a dochutíme.

Příloha
Těstoviny uvaříme dle návodu, propláchneme studenou vodou. Na suché pánvi opražíme pár lžic strouhanky a smícháme s těstovinami.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama