Kuřecí prsa v bramboráku

1. října 2012 v 18:22 | Honzan1 |  Drůbeží maso

Kuřecí prsa v bramboráku


Ingredience
kuřecí prsní řízky, těsto na bramboráky, sůl, pepř, olej na smažení


Postup
Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej, na něm opečeme maso z obou stran a vyndáme z pánve. Pak na pánev naběračkou nalijeme trochu těsta a upravíme tak, aby vznikla placka o málo větší než je maso. Na těsto položíme plátek opečeného masa a zalijeme dalším těstem. Opečeme z obou stran dozlatova. Podáváme se zeleninovou oblohou.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama