Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná

1. října 2012 v 17:11 | princeznaLada |  Hovězí maso

Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná


Ingredience
Hovězí maso
hovězí krk 1 kg
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Uzený bůček 100 g
Worchester 2 lžíce
Pepř
Sůl
Nové koření 3 ks
Olej
Máslo
Hladká mouka lžíce
Hořčice plnotučná 1/2 kelímek
Kečup - sladký 2 lžíce
Vývar
voda a masox - asi čtvrtku


Postup
Maso nakrájíme na kostky a smícháme dohromady se všemi mokrými ingrediencemi v misce. Cibuli nadrobno nakrájíme a zpěníme na oleji, když zezlátne přidáme česnek na drobno nadrcený a na kostičky bůček. Necháme bůček zesklovatět a přidáme maso, osmahneme, osolíme, opepříme a přidáme nové koření.

Podlejeme vývarem. Dusíme, až je maso měkké (podléváme). Zahustíme moukou a provaříme, nakonec přidáme máslo. Lze přidat smetanu.

Přílohy: bramborový nebo houskový knedlík, hranolky, rýže. já dám asi rýži.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ndfJuisee ndfJuisee | E-mail | Web | 6. května 2018 v 21:33 | Reagovat

small instant payday loans https://creditrepairlabs.com/ online money payday loans <a href=https://creditrepairlabs.com/#>loans online</a>

2 RichardSer RichardSer | E-mail | Web | 20. května 2018 v 4:58 | Reagovat

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama