Filé v alobalu

6. října 2012 v 20:47 | Honzan1 |  Ryby

Filé v alobalu


Ingredience
4 kousky rybího filé, 60 g másla, 2 lžičky plnotučné hořčice, 1 menší cibule, 1 lžička karí, šťáva z 1/2 citrónu, sůl, mletý pepř, olej


Postup
Plátky filé rozmrazíme, opláchneme a osušíme. Každý osolíme a opepříme. Máslo utřeme s hořčicí, kořením, citrónovou šťávou a vmícháme drobně pokrájenou cibuli. Z alobalu ustříhneme 4 velké kusy, každý potřeme uprostřed olejem, položíme kousek filé a položíme na ně čtvrtinu máslové směsi. Pořádně zabalíme, položíme na plech a dáme do vyhřáté trouby upéct ( 20 minut při 200°C). Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama