Ďábelské tousty

6. října 2012 v 20:59 | Honzan1 |  Drůbeží maso

Ďábelské tousty


Ingredience:
4 krajíce chleba
4 krůtí prsa
pepř, sůl, česnek
kečup, tatarka, chilli koření

Popis přípravy:
Nejprve uděláme z krajíců chleba topinky, které osolíme a počesnekujeme. Nato naklepeme krůtí prsní řízky, které osolíme a popepříme z obou stran. Tyto pak opečeme na rozpáleném oleji. Mezitím si připravíme omáčku - smícháme v poměru 1:1 kečup s
tatarkou, a dle chuti přidáme chilli koření. Hotové maso položíme na topinku a zalijeme připravenou omáčkou. Dle chuti můžeme ozdobit i zeleninou či strouhaným sýrem.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Karel Karel | E-mail | Web | 21. července 2017 v 19:48 | Reagovat

Hmm, mňam recept. Sendvičovače. Jejich duální varné plochy poskytnou rychlejší přípravu pokrmu i jeho samotné vyhotovení. Naneste tenkou vrstvu rostlinného oleje na vaření na plotny sendvičovače, zapojte do zásuvky a nechte ho automaticky předehřívat. Svítí-li zelená kontrolka, umístěte sendvič na spodní varnou plochu, zavřete víko a zajistěte zámkem. Za méně, než šest minut otevřete víko a vyjměte sendvič pomocí dřevěné špachtle. Odpojte přístroj a nechte ho vychladnout. Chuť horkého sýru, šunky a chlebu je vynikající kombinací, nemyslíte?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama