Zelné či kapustové závitky

8. září 2012 v 14:05 | princeznaLada |  Mleté maso

Zelné či kapustové závitky



ingredience
1/2kg mletého masa
trochu rýže
zelné, nebo kapustové listy
cibule
pepř
sůl
olej
trochu bílého vína

postup
Spaříme zelné či kapustové listy. Mleté maso osolíme, opepříme, vmícháme krátce povařenou rýži, osmaženou cibulku. Necháme zpěnit cibuli na oleji, z masa a listů uděláme závitky, vložíme na cibuli, krátce opečeme a podlijeme. Dusíme do změknutí. Můžeme okořenit česnekem.

Podáváme s brambory.
Můžeme podlít trochou bílého vína.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama