Vepřové maso s čalamádou v alobalu

25. září 2012 v 16:38 | Hannelka |  Vepřové maso

Vepřové maso s čalamádou v alobalu


Ingredience
vepřové maso (krkovička, kýta, plecko..)
brambory
cibule
čalamáda
sůl
pepř
olej


Postup
Z alobalu utvoříme misky. Pro každou porci zvlášť. Dno misky lehce potřeme olejem, na to položíme vrstvu na plátky nakrájených osolených brambor, na které vložíme plátky masa (naklepané, osolené, opepřené). Na maso položíme cibuli nakrájenou na měsíčky a čalamádu. Misku uzavřeme a pečeme do měkka.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama