Roláda z vepřového masa plněná zelím

8. září 2012 v 14:18 | Honzan1 |  Vepřové maso

Roláda z vepřového masa plněná zelím


ingredience
plát vepřového masa na pečení
sůl
pepř
sklenici kysaného zelí
2 klobásy
celý pepř
bobkový list
větší cibuli
sádlo
trochu polohrubé mouky


postup
Kysané zelí připravte obvyklým způsobem jak jste zvyklí. Plát masa naklepejte a zchladlým zelím ho potřete. Klobásu nakrájejte na slabá kolečka a souměrně vyskládejte na zelí. V pekáči, ve kterém budete péct roládu osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli na sádle. Na ni vložte roládu a podlijte vodou (kdo chce, může přidat trochu červeného vína). Dejte do trouby a pečte do zlatova. Po upečení roládu vyjměte. Šťávu zasypte moukou, dosolte a přeceďte. Roládu nakrájejte na plátky, přelijte šťávou a podávejte nejlépe s houskovým knedlíkem
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Emik&Erik Emik&Erik | Web | 14. září 2012 v 13:46 | Reagovat

Krása.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama