Pstruh v kokosu

13. září 2012 v 14:27 | Honzan1 |  Ryby

Pstruh v kokosu


ingredience
pstruh
mouka hladká
vejce
strouhaný kokos
olej


postup
Celého vykuchaného pstruha obalíme v mouce, vajíčku a místo strouhanky použijeme strouhaný kokos.
Smažíme na oleji a nejlépe na pečícím papíře.
Smaženého pstruha obalovaného v kokosu podáváme s jakoukoli bramborovou přílohou: vařené brambory, hranolky, ameriky a podobně.

Nesmíme zapomenout na plátek nebo stroužek citronu, kterým si každý strávník pstruha před samotným jídlem pokape
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama