Pstruh podle pytláka Josefa

13. září 2012 v 14:35 | Honzan1 |  Ryby

Pstruh podle pytláka Josefa


ingredience
Pstruh
česnek
ml. paprika
nové koření
hřebíček
anglická slanina
hl. mouka
olej


postup
Vykuchaného, omytého a čistou utěrkou osušeného pstruha potřeme uvnitř po povrchu pastou z česneku utřeného se solí a pálivé papriky. Ryba musí být doslova obalená. Do břišní dutiny dáme 3 tenké plátky slaniny, 2 kuličky nového koření a 3 hřebíčky. Takto připravenou rybu obalíme v hl. mouce a upečeme na rozpáleném tuku po obou stranách. Na talíři zdobíme kolečkem citrónu, kouskem petrželové natě. Příloha: chléb nebo nové brambory.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama