Pstruh po pekařsku

13. září 2012 v 14:29 | Honzan1 |  Ryby

Pstruh po pekařsku


ingredience
pstruh
sůl
pepř
brambory
žampiony
máslo



postup
Pstruha nakrájíme na porce, osolíme a opepříme. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Žampiony očistíme a také nakrájíme na plátky.
Zapékací misku vymastíme máslem, naskládáme pstruha, obložíme brambory a žampiony. Povrch osolíme, opepříme, pokapeme máslem a ve vyhřáté troubě upečeme.

Během pečení pstruha po pekařsku přeléváme výpekem nebo podle potřeby vývarem.

Pstruha po pekařsku zdobíme sekanou petrželovou natí.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama