Hovězí roštěnec

17. září 2012 v 15:41 | Hannelka |  Inspirace z netu

Hovězí roštěnec



Ingredience
hovězí roštěnec
2 lžičky soli
1 lžička mletého černého pepře
1 lžička sušeného česneku

Postup

1. Roštěnou necháme při pokojové teplotě alespoň dvě hodiny.
2. Předehřejeme troubu na 190°C.
3. V hrnečku smícháme sůl, pepř a česnek.
4. Maso vložíme do pekáče žebry dolů. Okořeníme vrchní část.
5. Pečeme 1 hodinu.
6. Troubu vypneme a necháme pečeni uvnitř. Neotvíráme dveře. Necháme v troubě po dobu 3 hodin.
7. 30 - 40 minut před podáváním zapneme troubu zpět na 190°C.
8. Vyndáme z trouby a necháme 10 minut před porcováním odpočinout.




Převzato a přeloženo: allrecipes.com
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama