Gurmánské smažené řízky

13. září 2012 v 21:34 | princeznaLada |  Vepřové maso

Gurmánské smažené řízky


ingredience
Vepřové řízky 4 ks
Hořčice plnotučná
Pepř mletý
Sůl
Tuk

obalení
Uzený sýr 100 g
Vejce 1 ks
Mléko
Strouhanka


postup
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme po obou stranách hořčicí. Obalíme v jemně nastrouhaném sýru/ten lehce přitlačit na maso/, vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance. Řízky vložíme do rozehřátého tuku a zvolna smažíme po obou stranách dozlatova.

Podáváme s vařenými brambory, bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama