Ďábelská krkovička s tymiánovými brambory

20. září 2012 v 17:49 | princeznaLada |  Vepřové maso

Ďábelská krkovička s tymiánovými brambory


Ingredience
krkovice
sůl
pepř
pasta z chilli/nemusí být pokud nemáte rádi/
hladká mouka
olej
cibule

Postup
Krkovici naklepeme,osolíme,opepříme a potřeme chilli pastou a zaprášíme moukou.Na pánvi zprudka opečeme a vyndáme.Na výpeku osmahneme na jemno pokrájenou cibuli,dáme zpět maso a podlijeme vodou.Dusíme do měkka.Pokud je třeba ještě zahustíme lžičkou mouky.

Tymiánové brambory
Brambory předem uvařené oloupeme,rozkrojíme na půlky.Dáme na pekáček,posypeme tymiánem,pepřem,solí a je možno i trošku papriky.Pokapeme olejem a dáme do trouby péct do růžova.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama