Cikánské zelí

8. září 2012 v 14:43 | Honzan1 |  Vepřové maso

Cikánské zelí


ingredience
1 středně velké uzené koleno
1 hlávkové zelí
4 rajčata
2 papriky
1 feferonka
2 cibule
1 rajský protlak
2 lžíce sádla
10 dkg hladké mouky
ocet
sůl
červená mletá paprika


postup
Uzené koleno uvaříme do měkka, pak ho vykostíme. Do poloviny zbylého vývaru dáme najemno nakrájené hlávkové zelí, přidáme nakrájená rajčata, papriky a cibuli. Dále přidáme najemno nakrájenou feferonku, rajský protlak, sůl a ocet. Na sádle zpěníme cibuli do růžova a pak přidáme hladkou mouku a červenou mletou papriku. Uzené maso nakrájené na kostky přidáme do polévky a zahustíme připravenou jíškou. Nakonec dochutíme a podáváme.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Alka&Sisi Alka&Sisi | Web | 9. září 2012 v 21:21 | Reagovat

Tak to nemá chybu.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama