Bůček na zelí

8. září 2012 v 14:44 | Honzan1 |  Vepřové maso

Bůček na zelí


ingredience
1 kg bůčku
4 velké cibule
1 hlávka zelí (asi 2 kg)
250-500 ml kečupu
sójová omáčka
worchestrová omáčka
pepř
sůl
kari


postup
Nakrájenou cibuli zpěníme, přidáme na nudličky nakrájený bůček a necháme změknout. Pak přidáme nakrájené zelí a dusíme (podle potřeby podlijeme trochou vody) do měkka. Nakonec přidáme kečup, pepř, sůl, sójovou a worchestrovou omáčku a kari, zamícháme a krátce povaříme.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama