Azu po tatarsku

20. září 2012 v 8:36 | princeznaLada |  Hovězí maso

Azu po tatarsku


Ingredience
Hovězí maso - zadní 500 g
Rostlinný olej 60 g
Cibule 100 g
Kečup - jemný 3 lžíce
Okurky - sterilované 1 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Vývar z kostky
Bobkový list
Sůl
Pepř


Postup
Hrubě nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání je osmahneme a pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení šťávy maso zaprášíme moukou, osmažíme dočervena, podlijeme vývarem, přidáme koření a dusíme až maso změkne. Před koncem dušení přidáme kečup a okurku pokrájenou na hranolky.

Vhodná příloha je dušená rýže nebo těstoviny.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 RobertMaw RobertMaw | E-mail | Web | 1. prosince 2017 v 22:05 | Reagovat

Doctor Who is now considered a British Institute and has come a long way since it first aired on November 23rd 1963. The very first show saw the Doctor travel 100,00 years into the past to help some dim cavemen discover light. After 26 seasons and seven Doctors later the series came off our screens in 1989 much to the disappointment of the huge devoted fanbase. In 1996 an attempt was made to revive Doctor Who but it wasnt until June 2005 when it came back with a vengeance with Christopher Eccleston as the ninth Doctor that put the series back on the map as it were. It then went on for 5 years with David Tenant portraying the Doctor until 2010 when Matt Smith took over the role. Today it is still a great family show and has attracted many new fans.
<a href=https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-vente-libre-pharmacie-france/>https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-vente-libre-pharmacie-france/</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama